Vo vodnej nádrži Ružiná sa zrejme utopilo 11-ročné dievča!

NETKY.SK • 28 Jún 2022, 19:17 • 2 min
Vo vodnej nádrži Ružiná sa zrejme utopilo 11-ročné dievča!

RUŽINÁ - Vodnú nádrž prehľadávajú policajti aj hasiči.

slovakia

left justify in out

Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

 

img


„Prijali sme informáciu o tom, že vo vodnej nádrži sa malo utopiť 11-ročné dievča. Na mieste stále zasahuje polícia v spolupráci s hasičmi," uviedla policajná hovorkyňa s tým, že bližšie informácie zatiaľ nie je možné poskytnúť.

 

Prečítajte si tiež: Masový útek z väzenia! Zomrelo 49 ľudí


Po dievčati pátralo šesť príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) s dvoma kusmi techniky. „Zasahujúci príslušníci s pomocou člna prehľadávali hladinu spolu s potápačmi," povedal pre TASR hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Banskej Bystrici Matúš Kondela. Hasičom sa telo utopeného dievčaťa podarilo nájsť, nachádzať sa malo neďaleko brehu.

 

img


Vodnú nádrž Ružiná v uplynulých rokoch rekonštruovali, v súčasnosti ju napúšťajú. Podľa Slovenského vodohospodárskeho podniku (SVP) bola v polovici júna nádrž napustená približne na 18 percent svojho celkového objemu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona