Vo Veľkej Británii sa útočí mačetou každých 90 minút

NETKY.SK • 21 Apríl 2018, 07:00 • 2 min
Vo Veľkej Británii sa útočí mačetou každých 90 minút

LONDÝN - Multikulturalizmus nie sú len orientálne reštaurácie na každom rohu. Je to import tretieho sveta so všetkým. Preto sa Veľká Británia potýka s masívnym nárastom útokov takou exotickou zbraňou, akou je mačeta. Za posledné tri roky sa počet útokov týmto nástrojom používaným ako v Afrike, tak v Ázii zvýšil päťnásobne, pričom k väčšine útokov dochádza dnes už v menšinovo bielom Londýne.

slovakia

left justify in out

V priemere dôjde v celej Veľkej Británii za jeden deň k 15 útokom mačetou, teda približne každých 90 minút. Čísla si od polície vyžiadal a zverejnil denník Daily Mail, píše server stredoevropan.cz. Polícia musela v novembri a decembri minulého roku riešiť 928 trestných činov spáchaných mačetou. Takmer polovica - 425 - ich bola v Londýne.

 

Pred tromi rokmi sa v tom istom čase stalo takých útokov za mesiac 100.

 

Británia, ktorá má veľmi prísne zákony ohľadne strelných zbraní a aj tak ich používaniu nezabráni, si nijak nepomohla, pretože verí v ideu, že človeka nezabíja človek, ale zbraň. Pritom je to naopak. K vraždám dochádza tak či tak a krátke i dlhé bodné a sečné zbrane sa stávajú veľmi rozšírenou zbraňou používanou imigrantskými gangami.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies