Po debakli skončil vo Fortuna lige ďalší tréner!

NETKY.SK • 25 September 2017, 15:25 • 2 min
Po debakli skončil vo Fortuna lige ďalší tréner!

Prešov - Miroslav Jantek už nie je trénerom futbalistov fortunaligového Tatrana Prešov. Vo funkcii skončil deň po tom, ako jeho zverenci utrpeli v 10. kole najvyššej slovenskej súťaže proti AS Trenčín debakel 0:7. Informovala o tom oficiálna klubová stránka Tatrana.

slovakia

left justify in out

Jantekovi vyšiel úvod sezóny, po dvoch výhrach na ihriskách súperov (Žilina 3:2, Michalovce 1:0) však prišlo zakopnutie so Senicou, vypadnutie zo Slovenského pohára v Dubnici, či séria piatich prehier. Trápenie "koniarov" vyvrcholilo v zápase proti Trenčínu.

 

Ide o štvrtú výmenu vo Fortuna lige v krátkom čase. V Senici nahradil Ladislav Hudec Ivana Vrabca, v Trenčíne nastúpilo po odvolaní Martina Ševelu duo Roman Marčok, Vladimír Cifranič a v Podbrezovej vystriedal Kamila Praženicu s Jánom Gajdošíkom tandem Marek Fabuľa, Miroslav Guza.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies