Vladimír Hron zbožňuje chyby počas nakrúcania

NETKY.SK • 11 December 2014, 09:38 • 2 min
Vladimír Hron zbožňuje chyby počas nakrúcania

BRATISLAVA - Úspešný český imitátor a moderátor Vladimír Hron obľubuje, keď sa počas nakrúcania stane nejaká chyba.

slovakia

left justify in out

„Keď sme točili moje programy, mali sme s režisérom Františkom Polákom takú dohodu, že sme napísali do scenára vždy len to najdôležitejšie a nechali sme zakaždým priestor, ak sa niečo nové narodí,“ prezradil zabávač z českého Mostu. „A vždy sa niečo narodilo,“ pokračoval v rozhovore pre agentúru SITA.

 

„Milujem potom tie reakcie publika a kolegov. Na scéne často vznikajú neuveriteľné situácie. Mnohokrát sme si pri natáčaní užili kopec srandy,“ dodal. „Raz sme napríklad napísali taký vtipný dialóg s Mekym Žbirkom a on, ako je bezprostredný, zrazu počas natáčania na kameru hovorí 'Ja som zabudol, čo mám povedať.' My sme to pochopiteľne nevystrihli, všetko sme tam nechali a urobili sme z toho takú improvizačnú etudu,“ zaspomínal si úspešný komik. „Ja to proste milujem. Milujem, keď sa niečo stane, pretože keď ide všetko ako na špagátikoch, výsledok nebýva taký úžasný. Keď sa naopak niečo pokašle alebo keď dôjde k nejakému malému skratu, človeka to nabudí k tomu, aby predviedol ešte viac. Pre mňa je to vždy veľká výzva, milujem chyby,“ dokončil s úsmevom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies