Vinnie Jones trpí rakovinou kože

NETKY.SK • 24 November 2013, 12:40 • 2 min
Vinnie Jones trpí rakovinou kože

BRATISLAVA - Hercovi diagnostikovali vážne ochorenie ešte vo februári a odvtedy už podstúpil tri operácie.

slovakia

left justify in out

Britský herec a bývalý futbalista Vinnie Jones trpí rakovinou kože. Kožný melanóm mu diagnostikovali ešte vo februári a odvtedy podstúpil už tri operácie. "Najprv som si našiel hrudku pod okom. Nevedel som, či to je uhor alebo malá bradavica. Keď mi doktor oznámil, že mám rakovinu kože, ako prvé mi napadlo, koľko času mi ešte ostáva," prezradil 48-ročný herec pre denník The Sun.

Pri prvých dvoch operáciách odstraňovali Jonesovi nádor pod okom a zhruba pred dvoma mesiacmi mu vyberali aj ďalší zo zadnej časti hlavy. "Museli mi vyrezať zatiaľ tri kúsky a stále sa obávam, kde nájdem ten ďalší. Celý čas to má na mňa ťažký dopad. Prinútilo ma to prehodnotiť môj život a ciele," dodal Jones. Rakovinou kože pritom trpí aj jeho manželka, u nej je však ochorenie zrejme vedľajším efektom liekov, ktoré užíva v súvislosti s transplantáciou srdca spred 26 rokov.

Vinnie Jones sa už ako futbalista zapísal do povedomia verejnosti svojou výbušnou a drsnou povahou. V podobných úlohách sa tak objavoval aj vo filmoch. Divákom je známy najmä zo snímok režiséra Guya Ritchieho Zbaľ prachy a vypadni! (1998) a Podfu(c)k (2000), predstavil sa tiež vo filmoch 60 sekúnd (2000), Swordfish: Operácia Hacker (2001), X-Men: Posledný vzdor (2006), Plán úteku (2013) či seriáli Chuck (2007-2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies