FOTO ako dôkaz: Vin Diesel nemá pivné brucho

NETKY.SK • 14 Október 2015, 08:31 • 2 min
FOTO ako dôkaz: Vin Diesel nemá pivné brucho

LOS ANGELES - Akčný hrdina série Rýchlo a zbesilo Vin Diesel sa minulý týždeň ocitol na titulných stránkach magazínov, či portálov. Paparazzi ho zachytili v hoteli v Miami.

slovakia

left justify in out

Svalnatý hrdina sa prechádzal na balkóne s cigaretou v ruke iba v boxerkách a šokoval svojím pivným bruchom a ochabnutými svalmi.

 

 

Diesel na video ihneď zareagoval na sociálnej sieti. Na svojom profile na Instagrame zverejnil v nedeľu večer záber, kde si dvíha tričko a ukazuje svoje pevné brucho. “Toto je fotka zo včera, pre tých ktorí chceli, aby som ukázal svoje brucho “ napísal herec pod fotku na Instagrame. Diesel sľúbil, že zverejní aj ďalšie fotky, ktoré vzniknú hneď po jeho najbližšom tréningu.

 

 

Herec sa v súčasnosti pripravuje na opakovanú rolu Xandera Cagea, v pokračovaní filmu XXX.

 

Vin Diesel stvárňuje tvrdého chlapa hlavne vo filmoch alebo v posilňovni. Doma je to vzorný a milujúci otec o čom svedčí aj zverejnená fotografia na Facebooku. Pred pár mesiacmi sa mu narodila dcérka, ktorá dostala meno Pauline po jeho tragicky zosnulom kolegovi a najlepšom kamarátovi Paulovi Walkerovi. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies