VIDEO Zverejnili nový trailer filmu Kung Fu Panda 3

NETKY.SK • 4 November 2015, 15:38 • 2 min
VIDEO Zverejnili nový trailer filmu Kung Fu Panda 3

LOS ANGELES - Tvorcovia animovaného filmu Kung Fu Panda 3 zverejnili nový trailer očakávanej snímky. V trojminútovom videu sa objaví hrdina Po, ktorý sa stretáva so svojím skutočným otcom.

slovakia

left justify in out

Ten ho zavedie do Pandej dediny v horách, kde sa Po zoznámi s jej obyvateľmi, príslušníkmi svojho druhu. Po tom, čo zlosyn Kai porazí všetkých majstrov kung-fu v Číne, musí Po naučiť toto bojové umenie aj svojich nových priateľov. Režisérmi animáku sú Jennifer Yuh a Alessandro Carloni. O scenár sa postarali Jonathan Aibel a Glenn Berger.

 

Jednotlivé postavy opäť nahovorili Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Seth Rogen, Lucy Liu a David Cross. K nim sa pripojili Bryan Cranston a Rebel Wilson. Snímka sa do slovenských kín dostane 17. marca.

 

 

Prvý film o nemotornej pande Po, ktorá sa stala Dračím bojovníkom, mal premiéru na MFF v Cannes v roku 2008. V kategórii animovaných filmov si vyslúžil nomináciu na Oscara a nominovali ho aj na Zlatý glóbus. V roku 2011 sa do kín dostalo pokračovanie, ktoré tiež nominovali na Oscara. Okrem toho o pande Po vznikli aj seriál Kung Fu Panda (2011) a krátke filmy Kung-fu panda: Tajomstvá Zúrivej päťky (2008) či Kung-fu panda oslavuje sviatky (2010).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies