VIDEO Známy spevák a zabávač Martin Jakubec vstupuje do politiky!

NETKY.SK • 10 November 2016, 13:43 • 2 min
VIDEO Známy spevák a zabávač Martin Jakubec vstupuje do politiky!

BRATISLAVA – Toto nikto nečakal! Martin Jakubec, ktorý má fanúšikov hlavne medzi seniormi sa rozhodol, že vstúpi do politiky. Zároveň sa teší aj z víťazstva Donalda Trumpa vo voľbách.

slovakia

left justify in out

„Vyjadrujem veľké potešenie aveľkú radosť nad tým, že Donald Trump sa stal prezidentom Spojených štátov aj práve preto, že tento človek mi je veľmi sympatický a skutočne uznávam, že my dvaja máme niečo spoločné,“ povedal Jakubec vo videu.

 

 

 

 

Neupresnil však, čo majú s Trumpom spoločné. Zároveň však ohlásil svoj vstup na slovenskú politickú scénu a sľubuje veľké zmeny. „Slovensku predstavím nový koncept fungovania štátu a budúcnosť pre mladých a starých ľudí žijúcich v ňom,“ povedal Jakubec s tým, že zmeny, ktoré sa chystá spraviť ešte naša krajina nezažila.

 

 

 

„Budú sa diať veci, ktoré vás budú pútať k pozornosti, pútať k obrazovkám a k internetu. Jednoducho budete chcieť vedieť, čo sa bude diať a čo Martin Jakubec pripravuje a predstavuje. Pripravte sa na víchricu, ktorú vnesiem spolu s tímom, ktorý je už pripravený a zostavený na slovenský mediálny ale aj politický priestor,“ dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies