VIDEO Žena tvrdila, že jej pes je vegetarián, tak ho v televíznej šou otestovali: Jeho reakcia pobavila celý svet

NETKY.SK • 14 September 2018, 10:19 • 2 min
VIDEO Žena tvrdila, že jej pes je vegetarián, tak ho v televíznej šou otestovali: Jeho reakcia pobavila celý svet

Svojrázna majiteľka sibírskeho huskyho prežila mimoriadne trápnu situáciu v televíznej šou.

slovakia

left justify in out

Všetci dobre vieme, že pes sa vyvinul z vlka a vlk sa prirodzene živí mäsom. Tento úplne základný inštinkt doposiaľ ostal v génoch všetkých psov od najmenších rás, až po tie veľké. A hoci sa vo svete momentálne čoraz viac rozmáha trend „zdravšieho“ vegetariánskeho stravovania, nikomu by hádam nenapadlo snažiť sa svojho domáceho miláčika na takúto alternatívu prevychovať. Jedine, že by napadlo...

 

Lucy Carrington je majiteľkou krásneho sibírskeho huskyho menom Storm. Do povedomia verejnosti sa dostala svojimi tvrdeniami o tom, že jej pes dobrovoľne prešiel na vegetariánsku stravu a o mäso sa viac nezaujíma. Práve to bol dôvod, prečo sa objavila v televíznej šou This Morning, kam si ju moderátori aj so Stormom pozvali, aby porozprávala o špecifickom apetíte svojho huskyho.

 

Aby to však bolo objektívne, prítomný bol aj veterinár, ktorý pre psa prichystal dve misky s jedlom. V jednej mal vegetariánsku porciu bez mäsa a v druhej štandardnú živočíšnu stravu, akú psy bežne jedia. Keď ho Lucy k miskám pustila, Storm vôbec nemal nad čím premýšľať, zeleninu povýšene ovoňal a vrhol sa na misku s mäsom.

 

Samozrejme, nasledoval výbuch smiechu moderátorov aj publika. Husky zrejme nebol až taký vegetarián, ako ho prezentovala jeho majiteľka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies