VIDEO Žena mala obrovské šťastie: Takmer ju zrámoval vlak!

NETKY.SK • 3 Október 2013, 12:26 • 2 min
VIDEO Žena mala obrovské šťastie: Takmer ju zrámoval vlak!

CAMBRIDGESHIRE – Obrovské šťastie mala mladá Britka, ktorá chcela prejsť na bicykli cez koľajnice. Napriek tomu, že svietili varovné signály a boli spustené aj rampy, žena sa rozhodla, že cez koľajisko prejde. Vlak ju minul iba o centimetre.

slovakia

left justify in out

Celý incident zachytila bezpečnostná kamera. Žena aj napriek vystrážným znameniam a spusteným závorám vstúpila na koľajisko veľmi nepozorne. Z pravej strany zrazu vyletel vlak a žena sa stihla uhnúť doslova v hodine dvanástej.

Pracovník železníc Richard Scholfield opísal celý incident ako „najväčšiu tesnotku akú v živote videl“. Žena, ktorá mala obrovské šťastie, bola určite z celej situácie „vykoľajená“. Utrela si čelo a pokračovala v ceste ďalej.

„Dúfam, že toto video bude slúžiť ako odstrašujúci príklad pre všetkých ľudí, ktorí prechádzajú cez koľaje aj napriek výstražným signálom,“ dodal Scholfield.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies