VIDEO Záchranná akcia zranenej veveričky skončila tragédiou

NETKY.SK • 3 Február 2018, 12:00 • 2 min
VIDEO Záchranná akcia zranenej veveričky skončila tragédiou

COLLIERVILLE – Malý Američan z Tennessee priniesol domov zranenú veveričku. Priniesol ju domov a s pomocou jeho rodičov sa o ňu postaral, kým sa zo zranenia úplne nezotavila.

slovakia

left justify in out

Malý chlapec, ktorý v parku našiel zranenú veveričku sa rozhodol, že jej pomôže. Zobral ju domov s tým najlepším úmyslom. Jeho rodičia mu pomohli zranenú veveričku dať do poriadku. Keď sa úplne zotavila, nadišiel deň, kedy sa s ňou museli rozlúčiť a vypustili ju do voľnej prírody. Matka chlapca sa rozhodla, že tento okamih zaznamená na kamere. To však netušila, ako tento pôvodne radostný okamih dopadne. Po chvíli sa vo videu objaví jej manžel a veveričku položil na strom. V prvým minútach ju ešte trocha podopiera, aby nespadla a zachytila sa o kôru stromu. V momente, keď sa veverička menom Hoss, ako ju rodina pomenovala, zjavila ich mačka. Tá malú veveričku schmatla a so svojim úlovkom utiekla preč. Malý tvor žiaľ nemal šancu na prežitie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies