VIDEO Walcott sa vzdal hetriku v prospech 100. gólu Girouda

NETKY.SK • 29 September 2017, 10:52 • 2 min
VIDEO Walcott sa vzdal hetriku v prospech 100. gólu Girouda

BORISOV - Mohol si zapísať hetrik, ale rozhodol sa urobiť pekné gesto v prospech spoluhráča.

slovakia

left justify in out

Anglický futbalový reprezentant Theo Walcott strelil prvé dva góly jeho Arsenalu vo štvrtkovom zápase Európskej ligy UEFA 2017/2018 na pôde BATE Borisov pri výhre "guuners" 4:2.

 

Keď hostia dostali šancu kopať penaltu, Walcott ju prenechal francúzskemu spoluhráčovi Oliverovi Giroudovi, ktorý jej úspešnou realizáciou strelil za Arsenal jubilejný 100. gól.

 

"Bola tam šanca kopať penaltu, aby som dovŕšil hetrik. Ale vedel som, že Olivier je na 99 góloch a bola to pre neho veľká príležitosť dať ďalší. Preto ju išiel kopať," povedal Walcott pre BT Sport.

 

Arsenal je so šiestimi bodmi na čele H-skupiny, keď v 1. kole doma zdolal 1. FC Kolín (3:1). "Máme tím, v ktorom sa dobre mieša mladosť a skúsenosť. Teraz hráme dobre, tak sa mi to páči. Podľa mojich predstáv sme hrali 65 minút, ďalších 20 to už bolo ťažšie. Ale celkovo som s naším výkonom veľmi spokojný," citovala stanica BBC trénera londýnskeho klubu Arsenea Wengera.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies