VIDEO Učiteľka sa snažila žiaka prebudiť trochu neštandardne, skončila

NETKY.SK • 7 Máj 2018, 20:09 • 2 min
VIDEO Učiteľka sa snažila žiaka prebudiť trochu neštandardne, skončila

JUŽNÁ KAROLÍNA – Učiteľka Lisa Houson bola po 27 rokoch prepustená zo školy po tom, ako sa na internete rozšírilo bizarné video.

slovakia

left justify in out

Jeden zo študentov ju natočil pri tom, ako sa snažila zobudiť iného ospalého študenta. Vo videu vidno, ako stojí na lavici, dupe po stole, poťahuje ho za vlasy a napokon ho aj postrkáva nohou. Situácia na zábere vyzerá veľmi ponižujúco. Incident sa odohral na Palmetto High School vo Williamstone v USA.

 

 

Po tom, ako video uvidelo aj vedenie školy, učiteľka bola okamžite prepustená a odišla do predčasného dôchodku. Prekvapivo, študenti bojujú za jej návrat a 1 400 ľudí spísalo petíciu proti jej prepusteniu. Študenti aj ich rodičia ju majú radi a považujú ju za dobrú učiteľku.

 

"Viem, že video vyzerá zle, ale nemala som zlý úmysel. Chcem, aby verejnosť vedela, že toho študenta milujem, a že spolu vychádzme veľmi dobre. Nikdy by som neurobila nič, čo by mu ublížilo," povedala pani Houson pre miestnu televíznu stanicu WYFF.

 

"Zdá sa, že je to skvelá učiteľka, ktorej záleži na tom, aby deti dávali pozor a v živote niečo dosiahli,“ povedal miestny občan.

 

"Niekedy, keď sa snažíte nájsť spôsob, ako dosiahnuť, aby deti robili to, čo chcete, vyskúšate aj hlúpe veci,“ povedal niekto iný.

 

"Môj syn s tým nemá žiaden problém. Bol unavený a chcelo sa mu spať. Nežiadal som, aby bola vyhodená, želám si, aby sa tento prípad uzavrel, akoby sa nikdy nestal,“ povedal otec „poškodeného“ žiaka.

 

Škola však učiteľku pravdepodobne späť nezoberie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies