VIDEO Toto utečencom nevyšlo: Vliezli do kamióna s ľadovým medveďom!

NETKY.SK • 16 Október 2015, 10:05 • 2 min
VIDEO Toto utečencom nevyšlo: Vliezli do kamióna s ľadovým medveďom!

CALAIS - Aj utečenci majú niekedy smolu. Tentokrát sa im podaril bizarný kúsok. Potom ako sa dostali do zatvoreného kamióna ich čakal doslova šok.

slovakia

left justify in out

Utečenci sa rozhodli újsť z utečeneckého tábora Džungle vo Francúzsku. Rozhodli sa pre lepší život, aby hľadali svoje šťastie vo vysnívanom Anglicku.

 

 

Skupina migrantov sa vlámala do kamiónu, ktorý smeroval do Veľkej Británie. To čo nasledovalo potom nečakali ani v tom najhoršom sne. V kamióne bol umiestnený ľadový medveď. Dvojročného Nissana prevážali z Moskvy do zoo v Doncasteru. Svedkovia popísali, že utečenci vypáčili zadné dvere a čakalo ich mimoriadne nepríjemné prekvapenie. “Iba to ukazuje ako veľmi chú ísť do Británie”, povedal pre The Sun jeden z nich Simon Bridger.

 

Ľadový medeveď Nissan, ktorému utečenci našťastie nijako neublížili sa bezpečne dopravil do doncasterského parku Yorkshire Wildlife, kde už na neho čaklai medvedí kamaráti Victor a Pixel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies