Shania Twain už nebojuje proti starnutiu

NETKY.SK • 11 Marec 2020, 8:14 • 2 min
Shania Twain už nebojuje proti starnutiu

TORONTO - Kanadská speváčka Shania Twain prestala bojovať so starnutím. Päťdesiatštyriročná interpretka to uviedla v podcaste LadyGang.

slovakia

left justify in out

Boj, ktorý nikto nevyhrá

"Myslím si, že každý to vníma inak. Ja som s tým prestala až po čase. Prestala som bojovať vo vojnách, ktoré nemôžem vyhrať. Starnutie je boj, ktorý nevyhráte. Celá táto bitka, energia a pozornosť, ktorú tomu venujete, vám zaberie veľa času," vyjadrila sa speváčka a dodala, že sa rozhodla sústrediť radšej na tvorbu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Shania Twain (@shaniatwain),

 

"Radšej budem snívať o piesňach a iných veciach, ktoré chcem v živote robiť. Myslím si, že skúšať zastaviť starnutie je strata času a energie. Chcem byť zdravá a akceptujem, ako teraz vyzerám, či už oblečená alebo nahá," vyhlásila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Shania Twain (@shaniatwain),


Shania Twain, vlastným menom Eilleen Regina Edwards, je päťnásobnou držiteľkou hudobnej ceny Grammy. Na konte má štúdiové albumy Shania Twain (1993), The Woman In Me (1995), Come on Over (1997), Up! (2002) a Now (2017). Vydala tiež memoáre s názvom From This Moment On (2011). V roku 2001 ju organizácia PETA zvolila za prvú najsexi vegetariánku. Twain má hviezdy na kanadskom i hollywoodskom Chodníku slávy. Na konte má hity ako Party for two, Man! I feel like a woman, Forever and for always, I'm Gonna Getcha Good!, That Don't Impress Me Much, Ka-Ching! alebo You're Still The One.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona