VIDEO Tento psychopat terorizuje ľudí na cestách v Ružomberku a okolí!

NETKY.SK • 27 August 2014, 12:59 • 2 min
VIDEO Tento psychopat terorizuje ľudí na cestách v Ružomberku a okolí!

BRATISLAVA – Tento cestný pirát terorizuje vodičov na Liptove! Upozornila na neho facebooková skupina Zverejňujeme cestných pirátov. Jej členovia ho dokonca natočili priamo „v akcii“.

slovakia

left justify in out

Muž z Ružomberskou ŠPZ na aute Škoda Octavia bielej farby už poriadne vytáča vodičov na Liptove. Nepoužíva smerovky, blokuje, nebezpečne predbieha a hazarduje nielen so svojím životom, ale aj so životmi ostatných členom cestnej premávky.

 

„Tento psychopat je celkom známa firma, dávajte si na neho pozor,“ píšu sa na stránke skupiny a zároveň dodávajú: „Ako je možné, že ho polícia už dávno neodchytila?“ Okrem porušovania dopravných predpisov, tento muž veľmi rád vystupuje z auta, aby mohol vodičom vynadať, prípadne fyzicky napadnúť.

 

Ružomberského cestného piráta zachytili na videu. Okrem neho na facebookovej stránke Zverejňujeme cestných pirátov nájdete aj iných neprispôsobivých vodičov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies