Prihlásiť sa do ankety Dedina roka 2023 je možné len do konca marca

NETKY.SK • 22 Marec 2023, 07:00 • 2 min
Prihlásiť sa do ankety Dedina roka 2023 je možné len do konca marca

Bratislava - Slovenské obce majú už len pár dní na registráciu v súťaži Dedina roka 2023, prihlasovanie sa končí 31. marca. Pripomína to Slovenská agentúra životného prostredia (SAŽP), ktorá je spolu s Ministerstvom životného prostredia (MŽP) SR vyhlasovateľom súťaže.

slovakia

left justify in out

Slovenská agentúra životného prostredia  zároveň upozorňuje, že prípadné otázky súvisiace s prihláškou zodpovedia prostredníctvom webinára v posledný marcový týždeň. "Na otázky odpovedia zamestnanci SAŽP v utorok 28. marca o 10.00 h na webinári Ako vypracovať prihlášku do Dediny roka. Na podujatie sa zástupcovia obce nahlasujú cez prihlasovací formulár," uviedla Michaela Pšenáková zo SAŽP. Cieľom Dediny roka je upriamiť pozornosť na obce, ktoré dosahujú úspechy v rozvoji starostlivosti o vidiek. Sú konkurencieschopné, dokážu prinášať inovatívne riešenia do procesu starostlivosti o svoje prostredie a pritom nezabúdajú ani na vlastné tradície a rozmanitosť kultúry. Prihlásené obce posudzujú členovia národnej hodnotiacej komisie od mája do augusta. Víťaz ankety môže získať finančnú výhru a vecné dary. Slovensko tiež bude reprezentovať v súťaži o Európsku cenu obnovy dediny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies