VIDEO Takto sa predáva starý vrak, muž dosiahol, aby sa o jeho auto bili kupci

NETKY.SK • 11 November 2017, 06:00 • 2 min
VIDEO Takto sa predáva starý vrak, muž dosiahol, aby sa o jeho auto bili kupci

Staré auto sa predáva ťažko, zvlášť keď má až 21 rokov. Spisovateľ z Los Angeles Max Lanman však dokázal, že všetko sa dá.

slovakia

left justify in out

Starý model Hondy Accord, ktorý patril jeho snúbenici, sa rozhodol predať na eBayi. Na tom by nebolo nič zvláštne. Avšak spôsob akým odprezentoval auto s rokom výroby 1996 a viac ako 227-tisíc najazdenými kilometrami, si naozaj zaslúži poklonu.

 

Je jedno, čo predávate, dôležitá je dobrá reklama a Max túto vedomosť mal.   Zo starého auta urobil doslova unikát. Jednoducho predal jeho jedinečnosť.

 

Zatiaľ čo väčšina ľudí otravné reklamy na Youtube preskakuje hneď, keď sa objaví možnosť „Preskočiť reklamu,“ tú Maxovú si pozrelo len za 5 dní viac ako 4 milióny ľudí. Nemalý počet divákov dokonca stále rastie.

 

A tu je ten skvost:

 

Reklama poukazuje na to, že práve spomienky a zážitky dokážu urobiť z obyčajnej veci výnimočnú.  „Nie je to auto. Si to ty!“ "Luxus je len stav mysle."

 

Po videu sa na eBay rozbehla vášnivá dražba. 21-ročné auto napokon predal za 150-tisíc dolárov! Bolo by to o mnoho viac, lenže správcovia stránky dražbu stopli. Ponuka sa im „zdala ako nereálna.“ Kto vie o koľko by si Max polepšil. Ale aj tak si zarobil slušne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies