Zomrel najväčší slovenský sériový vrah Ondrej Rigo

NETKY.SK • 16 Jún 2022, 16:02 • 2 min
Zomrel najväčší slovenský sériový vrah Ondrej Rigo

BRATISLAVA - Zločinec, ktorého odsúdili na doživotie, skonal v utorok 14. júna ráno v trenčianskej väzenskej nemocnici. Mal 66 rokov.

slovakia

left justify in out

TASR to potvrdila hovorkyňa Zboru väzenskej a justičnej stráže (ZVJS) Monika Kacvinská. Upozornil na to portál tvnoviny.sk.

 

„Bude vykonaná anatomicko-patologická pitva, ktorá určí presné príčiny úmrtia. O udalosti boli vyrozumení príslušníci Policajného zboru v Trenčíne,“ informovala hovorkyňa. ZVJS nebude vzhľadom na vyšetrovanie poskytovať bližšie informácie.

 

img

 

Bratislavčan Ondrej Rigo zavraždil v Holandsku, Nemecku a na Slovensku v rokoch 1992 - 1993 osem žien a jedného maloletého chlapca. Väčšinu obetí aj pohlavne zneužil a okradol. Pri jeho usvedčení po prvý raz v dejinách slovenskej justície zabezpečili dôkaz DNA. K trestnej činnosti sa nepriznal.

 

Prečítajte si tiež: V kauze Kuciak by mali vypovedať dvaja členovia, ktorí sa podieľali na sledovaní novinárov a politikov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies