VIDEO Streľba v USA: Polícia zadržala muža, ktorý zabil šesť ľudí

NETKY.SK • 21 Február 2016, 09:51 • 2 min
VIDEO Streľba v USA: Polícia zadržala muža, ktorý zabil šesť ľudí

KALAMAZOO - Polícia zadržala podozrivého, ktorý v meste Kalamazoo v americkom štáte Michigan zastrelil v noci nadnes šesť ľudí a ďalšie tri osoby ťažko zranil.

slovakia

left justify in out

Na sedem mŕtvych stúpol počet obetí muža, ktorý v meste Kalamazoo v americkom štáte Michigan, strieľal zo svojho auta na náhodne vybrané obete. Informovala o tom agentúra AP.

 

Siedmou obeťou strelca je 14-ročné dievča, ktoré bolo po incidente prevezené v kritickom stave do nemocnice, kde svojim zraneniam podľahlo.

 

Zástupca šerifa v okrese Kalamazoo Paul Matyas pre televíziu WWMT-TV uviedol, že podozrivý bol zadržaný v centre Kalamazoo a pri zatýkaní nekládol odpor. Na otázku, či skutočne ide o strelca, ktorý dnes zabil šesť ľudí, Matyas odpovedal: "Hrozba pre verejnosť pominula. Podozrivého sme zadržali."

 

 

Strelec, ktorým je podľa polície 45-ročný beloch, zabil štyroch ľudí pred reštauráciou Cracker Barrel v Kalamazoo a ďalších dvoch pri predajni áut značky Ford. Okrem toho strieľal páchateľ aj pred obytným komplexom v centre mesta. Zakaždým strieľal z auta, ktorým sa vozil po meste, a svoje obete si vyberal náhodne. Motív jeho konania je zatiaľ neznámy.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies