VIDEO Sádeckého gól vojde do histórie Slovana!

NETKY.SK • 26 Október 2017, 08:18 • 2 min
VIDEO Sádeckého gól vojde do histórie Slovana!

Toto sa tak často nevidí! Gól mladého útočníka Borisa Sádeckého v stredajšom zápase KHL proti Jaroslavli patrí k najkrajším nielen v tejto sezóne, ale určite aj v histórii Slovana Bratislava.

slovakia

left justify in out

Talentovaný mladík Boris Sádecký strelil svoj prvý gól v KHL v drese Slovana a hneď výnimočný. V 46. minúte prebral pri mantineli prihrávku, na útočnej modrej vykúpal obrancu súpera a vzápätí predviedol lahôdku ala Pavol Demitra.

 

"Mám to odkukané, pamätám si, keď pred dvanástimi rokmi Paľo skórovall práve na tomto štadióne," povedal iba 20-ročný Sádecký po zápase v šatni novinárom.

 

Geniálny kúsok ho samozrejme potešil. "Som rád, že mi padol taký gól, najmä v zápase proti súperovi, akým je Jaroslavľ. Škoda, že sme nevyhrali."

 

Priznal, že spôsob zakončenia vyplynulo z okamihu na ľade. "Prišlo mi na um to takto zakončiť, som rád, že to vyšlo."

 

Dodal, že  sem-tam skúša podobné zakončenia aj na tréningoch. "Tam, keď padne gól, tak je to sranda. Nepočítam si však úspešnosť," povedal mladík. Neprekvapilo ho, keď fanúšikovia v 38. minúte skandovali meno Paľa Demitru. "Z Trenčína som na to zvyknutý," povedal.

 

Dúfal, že vyrovnávajúci gól prinesie obrat v zápase. "Nevadí, naša hra sa zlepšuje, zakýmito výkonmi si môžeme vybojovať účasť v play off," povedal na margo výkonov Slovana.

 

Mladíka pochválil aj tréner belasých Eduard Zankovec: "Sádeckého gól bol pekný, som šťastný, že skóroval."

 

"Klobúk dolu, urobil to pekne," vystrúhal poklonu spoluhráčovi obranca Michal Sersen pre oficiálnu stránku Slovana Bratislava.

 

"Puk mám samozrejme odložený. Viem, že ma nminie nejaká tá pokuta do klubovej kasy.  Ani neviem, koľko to bude, sadzby sú pevne stanovené," usmieval sa Boris Sádecký. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies