VIDEO Ronaldo si poranil zadný stehenný sval

NETKY.SK • 24 November 2013, 12:19 • 2 min
VIDEO Ronaldo si poranil zadný stehenný sval

ALMERIA - Podľa trénera Realu Carla Ancelottiho mal jeho zverenec v nedeľu podstúpiť ďalšie vyšetrenia, ktoré mali povedať viac o rozsahu zranenia.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Realu Madrid síce v sobotňajšom dueli 14. kola španielskej Primery Division deklasovali domácu Almeriu 5:0, za víťazstvo však zaplatili daň v podobe zranenia Cristiana Ronalda.

Dvadsaťosemročný krídelník, ktorý v barážovom dvojzápase so Švédskom štyrmi gólmi vystrieľal Portugalsku postup na záverečný turnaj MS 2014, poslal už v 3. minúte "biely balet" do vedenia, no v 52. minúte sa musel z trávnika porúčať pre problémy so zadným stehenným svalom. Na hracej ploche ho nahradil Jese Rodriguez.

Podľa Ronalda by nemalo byť zranenie vážneho charakteru. "Išlo viac-menej o preventívny krok. Nemalo by to byť nič vážne. V prvom polčase ma nakopli a sval mi trochu stuhol," prezradil rýchlonohý Portugalčan. Podľa trénera Realu Carla Ancelottiho mal jeho zverenec v nedeľu podstúpiť ďalšie vyšetrenia, ktoré mali povedať viac o rozsahu zranenia: "Nemyslím si, že ide o niečo dôležité, pretože necítil výraznejšiu bolesť. Podľa mňa sa rýchlo uzdraví."

Berúc do úvahy aj vystúpenia v reprezentácii skóroval Ronaldo v ôsmom zápase v rade. Na konte má momentálne 17 ligových gólov a vedie poradie strelcov v La Lige. S 164 gólmi v drese "pusiniek" poskočil už na štvrtú priečku historických klubových tabuliek, keď sa vyrovnal bývalému mexickému kanonierovi Hugovi Sanchezovi. Ronaldo potreboval na dosiahnutie tejto méty 149 zápasov, Sanchez až 207. Klubový rekord drží Raul Gonzalez s 228 presnými zásahmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies