VIDEO Rapperka Azealia Banks napadla v losangelskom nočnom klube člena ochranky

NETKY.SK • 11 November 2015, 15:03 • 2 min
VIDEO Rapperka Azealia Banks napadla v losangelskom nočnom klube člena ochranky

LOS ANGELES - Americká rapperka a speváčka Azealia Banks napadla koncom minulého mesiaca v jednom z losangeleských nočných klubov člena bezpečnostnej služby. K incidentu došlo údajne po tom, ako sa 24-ročná interpretka začala správať nevhodne, a preto jej povedali, aby odišla.

slovakia

left justify in out

Keď sa však blížila k východu, pokúsila sa spustiť protipožiarny alarm. Vyhadzovač sa ju preto snažil odtiahnuť preč, no vtedy ho aj so svojimi kamarátmi napadla. Záverečnú časť incidentu zaznamenala bezpečnostná kamera, pričom momentálne ho prešetruje polícia. 

 

Azealia Amanda Banks debutovala v roku 2011 skladbou 212, ktorá je zároveň prvým singlom z EP s názvom 1991 (2012). Skladba je podľa internetového magazínu Pitchfork deviatou najlepšou piesňou roka 2011. Banks skončila na treťom mieste v ankete talentov BBC Sound of 2012, keď sa pred ňu dostali iba soulový spevák Michael Kiwanuka a americký skladateľ a spevák Frank Ocean. Vlani jej vyšiel album Broke With Expensive Taste, z ktorého pochádzajú single Yung Rapunxel, Heavy Metal and Reflective a Chasing Time. Na konte má NME Award, Billboard Award a Urban Music Award.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies