VIDEO Princ Harry a speváčka Rihanna oslávili 50 rokov nezávislosti Barbadosu

NETKY.SK • 1 December 2016, 16:07 • 2 min
VIDEO Princ Harry a speváčka Rihanna oslávili 50 rokov nezávislosti Barbadosu

BRIDGETOWN - Britský princ Harry sa pridal k speváčke Rihanne, aby spoločne oslávili 50 rokov nezávislosti jej rodného ostrova Barbados, píše dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Člen britskej kráľovskej rodiny Harry, speváčka Rihanna a barbadoský premiér Freundel Stuart prišli na pódium počas koncertu a tanečného vystúpenia pri príležitosti osláv odtrhnutia tohto karibského ostrova od Británie. Ceremoniál sa konal v stredu neskoro večer miestneho času na kriketovom štadióne Kensington Oval.

 

Harry približne 20.000 prítomným prečítal posolstvo od kráľovnej Alžbety II., v ktorom zablahoželala Barbadosu. Kráľovná tomuto ostrovu odkázala, že môže byť "oprávnene pyšný" na svoju živú kultúru a prírodné krásy.

 

Obyvateľov Barbadosu princ vyzval, aby spoločne pracovali na výzvach, akými sú napríklad klimatické zmeny. Princ Harry pricestoval na Barbados v rámci svojho dvojtýždňového turné po Karibiku, ktoré sa koná tiež pri príležitosti osláv 90. narodenín kráľovnej Alžbety II. Jeho ďalšou zastávkou bude Guyana.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies