VIDEO Podomácky urobený bungee jumping nevyšiel: Dievča sa skoro zabilo

NETKY.SK • 27 November 2015, 08:57 • 2 min
VIDEO Podomácky urobený bungee jumping nevyšiel: Dievča sa skoro zabilo

MOSKVA - Rusi sú dlhodobo známi veľkou odvahou a bláznivými nápadmi. Odolnosť voči strachu a lásku k adrenalínovým športom dokazujú rôznymi kúskami, ktoré natáčajú na videá a nechávajú kolovať na internete.

slovakia

left justify in out

Jeden takýto kúsok zrealizovala partia mladých ľudí. Dievča sa rozhodlo pre podomácky vyrobený bungee jumping. Namiesto vysokej plošiny si vybrala strechu paneláku a okolo pásu si pripevnila pružné lano. 

 

Samozrejme, že takáto zábava je rovnako bezpečná ako beh po mínovom poli. O tom sa presvedčila aj deväťnásťročná Xenia z Murmanskej oblasti. Pri skoku z desaťposchodovej opustenej budovy ju lano veľmi nespomalilo a v plnej rýchlosti narazila na zem asi z tridsaťmetrovej výšky.

 

 

Tento nepodarený skok natočili ľudia, ktorí bývali oproti. Keď videli čo sa v skutočnosti stalo, ihneď volali záchranku. Xenia mala obrovské šťastie, lebo pád prežila, ale jej zdravotný stav nie je najlepší. Stále je v kritickom stave a priamom ohrození života.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies