VIDEO Pasažierka v britskom lietadle pohoršila spolucestujúcich natoľko, až sa do nej hromadne pustili: Toto bol dôvod bitky!

NETKY.SK • 12 September 2018, 12:09 • 2 min
VIDEO Pasažierka v britskom lietadle pohoršila spolucestujúcich natoľko, až sa do nej hromadne pustili: Toto bol dôvod bitky!

Pasažieri lietadla smerujúceho z anglického Lutonu na Ibizu zažili kurióznu situáciu. Paluba stroja sa premenila na ring.

slovakia

left justify in out

Dovolenkári smerujúci na jeden z najobľúbenejších španielskych ostrovov si ešte pred začiatkom svojho vytúženého oddychu užili trocha adrenalínu. Na palubu lietadla totiž nastúpila skupinka mladých ľudí, ktorí už od vzlietnutia popíjali alkoholické nápoje, čo následne vyústilo do veľmi nepríjemnej situácie.

 

Žena zo spomínanej partie posilnená alkoholom sa rozhodla prezentovať svoje pohybové schopnosti v úzkej uličke lietadla. "Zvodne tancovala ako striptízová tanečnica, dokonca robila v uličke premety. Nadvihla si aj tričko a odhalila prsia," opisuje Josh, ktorý udalosť natočil na video. Nie je celkom jasné, či práve nemravné správanie rozhorčilo dovtedy pokojných cestujúcich, no čoskoro sa na ňu vrhli a strhla sa hromadná škriepka. Ženu sa podarilo upokojiť až po chvíli istému mužovi.

 

Po prílete na Ibizu si skupinku nevychovaných cestujúcich prevzala polícia. Doposiaľ však nie je známe, aké sankcie z incidentu vyvodili.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies