VIDEO Nová autorská dvojica predstavuje emotívnu baladu! Mirka Partlová a klávesák zo skupiny No Name Zoli Sallai sú zo spolupráce nadšení

NETKY.SK • 11 Január 2018, 10:08 • 2 min
VIDEO Nová autorská dvojica predstavuje emotívnu baladu! Mirka Partlová a klávesák zo skupiny No Name Zoli Sallai sú zo spolupráce nadšení

BRATISLAVA - Slovenská hudobná scéna má novú autorskú dvojicu! Speváčka, herečka a textárka Mirka Partlová a skladateľ, producent, člen skupiny No Name a všestranný klavirista Zoli Sallai predstavujú spoločnú skladbu "Sám".

slovakia

left justify in out

Nový song aj klip vznikol v štúdiu Klakson v Košiciach. Talentovaní tvorcovia si na nahrávanie prizvali dlhoročného zvukového majstra skupiny No Name Romana Šoltýsa a ďalších členov domovskej kapely. Za bicie si sadol Ivan Timko a akustickú gitaru nahral Dušan Timko. Vypočujte si emotívnu baladu, v ktorej sa nájde každý, kto sa už niekedy cítil byť “Sám”.

 

Sám zmätený, vo vnútri stratený, s láskou už nechceš viac ísť… Spieva Mirka Partlová v novej piesni “Sám”. Text k nej napíslala sama speváčka, hudbu zložil klavirista a producent Zoli Sallai. Stretnutie autorov možno považovať za osudové.

 

"Mirka má široký harmonický prehľad a nádhernú farbu hlasu. Jej užasný hlasový materiál ma oslovil už dávno, dokonca sme sa ešte ani nepoznali osobne. Uvažoval som nad tým, či nemá doma v “šuflíku” nejaké vlastné texty, ktoré by som zhudobnil. Osud nás nečakane spojil na akcii, kde sme obaja vystupovali. Prijala môj návrh a obratom mi poslala pár textov z domácej dielne a ja som si vybral ako prvú “Sám”. Skladbu som jej odinterpretoval, páčila sa jej a tak sme sa vybrali nahrať ju do štúdia," opisuje zrod spolupráce Zoli Sallai. 

 

img

 

Nový song vznikol v štúdiu Klakson v Košiciach 

"Je to naša prvá spolupráca a myslím si, že sme sa našli ako hudobne, tak aj ľudsky. Zoli je hudobník telom aj dušou, maximálne odovzdaný tomu, čo robi. Celá pieseň vlastne vznikala za behu. Poslala som mu text, ktorý ešte nebol vo finálnej verzii a on na to zložil hudbu. Všetko to boli najskôr len také "náčrty". Ale postupne sa z toho vyformovala naša skladba "Sám". Mne sa páčila hudba a Zolimu text a tešíme sa, že je vonku," neskrýva radosť Mirka Partlová.

 

Talentovaná speváčka a herečka sa v úlohe textárky predstavuje po prvýkrát    

"Odkedy som na scéne, tak sa skrývam len za texty autorov hier, ale tento je môj. Písala som ho, keď mi bolo smutno. A v mojom okolí som mala veľa smutných ľudí, ktorí boli buď sklamaní z lásky alebo sa po dlhoročnom vzťahu rozišli. Je to taká výpoveď. Či už moja osobná alebo zo skúsenosti iných. Myslím si, že sa v nej nájde každý, kto si už niečim podobným prešiel…"

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies