VIDEO Neuveriteľné: Babku (65) prešiel nákladiak a autobus, prežila!

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 16:00 • 2 min
VIDEO Neuveriteľné: Babku (65) prešiel nákladiak a autobus, prežila!

ULAN UDE – Stará mama (65) prechádzal cez cestu po prechode pre chodcov so svojím päťročným vnúčikom. Zľava sa vyrútilo nákladné auto, ktoré odhodilo Anfisu Bocharovú pod kolesá autobusu!

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatpäťročnú Anfisu najskôr zmietlo z cesty menšie nákladné auto a babka nešťastne dopadla pod zadné kolesá minibusu, ktorý ju druhýkrát zrazil. Jej vnukovi Benjaminovi sa akoby zázrakom nič nestalo.

 

Vodič nákladného auta Sayan Budajev (37) nevidel, že Anfisa s Benjaminom sú na prechode, pretože mu výhľad zakrýval minibus odstavený pred prechodom. Celý incident zachytila priemyselná kamera.

 

Po zrážke sa malý Benjamin rozbehol za autobusom. Vodič zastavil zobral chlapčeka na ruky a išiel pomôcť jeho babke. Nehoda sa stala v hlavnom meste Buriatskej republiky Ulan-Ude, ktoré sa nachádza na juhu Ruska a spadá pod Ruskú federáciu.

 

Babka Anfisa momentálne leží v nemocnici so zraneniami hlavy a panvy, avšak jej zranenia nie sú až tak vážne.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies