VIDEO Neuveríte vlastným očiam: Ženu prešlo jej vlastné auto

NETKY.SK • 18 August 2016, 13:46 • 2 min
VIDEO Neuveríte vlastným očiam: Ženu prešlo jej vlastné auto

WASHINGTON - V americkom Washingtone došlo k veľmi kurióznej nehode. Žena vystúpila v križovatke z auta, ktoré sa rozbehlo. Vodička sa ho snažila zastaviť a dokonca skončila pod svojím vlastným autom.

slovakia

left justify in out

Tento príbeh znie ako vymyslený, alebo scéna z komediálneho filmu. Išlo však o skutočnú udalosť, ktorú sa dokonca podarilo natočiť na video. Muž, ktorý stál v križovatke za ženou, mal v aute kameru, a tak si túto bizarnú udalosť môžete pozrieť.

 

Žena stála na križovatke, keď ju muž z vedľajšieho auta upozornil, že má otvorenú nádrž na aute. Žena otvorila dvere a vystúpila, lenže vozidlo sa rozbehlo. Vodička spanikárila a chcela nastúpiť naspäť do auta. Spadla na zem a jej vlastné auto po nej prešlo.

 

Auto potom pokračovalo ďalej v križovatke. Podľa informácií britského denníka Daily Mail, našťastie nespôsobilo žiadnu dopravnú nehodu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies