Las Vegas je blízko k postupu do finále, nad Dallasom vedie 3:0 na zápasy

NETKY.SK • 24 Máj 2023, 10:10 • 2 min
Las Vegas je blízko k postupu do finále, nad Dallasom vedie 3:0 na zápasy

DALLAS - Hokejisti Las Vegas sú blízko k postupu do finále play off NHL. V treťom dueli Západnej konferencie zvíťazili nad Dallasom 4:0 a v sérii vedú už 3:0.

slovakia

left justify in out

Hokejisti Vegas sú blízko k postupu do finále play off NHL. V treťom finálovom dueli Západnej konferencie zvíťazili nad Dallasom 4:0 a v sérii vedú už 3:0. Štvrtý zápas je na programe v noci na piatok o 2.00 SELČ opäť na ľade Dallasu.

 

Hrdinom Golden Knights bol kanadský brankár Adin Hill, ktorý zlikvidoval všetkých 34 striel. Jeho spoluhráči boli efektívni, na štyri góly potrebovali iba 16 streleckých pokusov. Cestu za triumfom si vydláždili už v úvodnej tretine, v ktorej si vypracovali trojgólový náskok. V drese Vegas zaznamenal tri kanadské body za gól a dve asistencie ruský útočník Ivan Barbašov.

 

highlighty zápasu Las Vegas - Dallas

 

Semifinále play off NHL finále Západnej konferencie - 3. zápas /na 4 víťazstvá/: Dallas Stars - Vegas Golden Knights 0:4 /stav série: 0:3/.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies