VIDEO Nesmelý lupič: Takýto prepad banky ste ešte nevideli

NETKY.SK • 10 November 2017, 13:48 • 2 min
VIDEO Nesmelý lupič: Takýto prepad banky ste ešte nevideli

BRATISLAVA - Policajti prosia verejnosť o pomoc pri stotožnení páchateľa štvrtkového (9.11.) prepadu pobočky banky na bratislavskom Námestí SNP.

slovakia

left justify in out

Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania doposiaľ neznámy muž ozbrojený krátkou guľovou zbraňou vošiel do priestorov banky a pod hrozbou jej použitia požadoval od zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti. Zamestnankyňa mu finančnú hotovosť odmietla vydať, na čo páchateľ z miesta odišiel na neznáme miesto. K zraneniu osôb v tejto súvislosti nedošlo.

 

"Ten pocit, keď chcete so zbraňou vykradnúť banku a pani za priehradkou vám povie nie, a vy teda smutne odídete," komentovala polícia na svojej facebookovej stránke. 

 

Páchateľom bol muž asi vo veku 30 rokov, vysoký približne 180 centimetrov, štíhlej postavy, tmavšej pleti s tmavými vlasmi. Oblečené mal tmavé oblečenie, čiernu bundu a čiernu čiapku. Obuté mal biele tenisky.

 

Polícia vyzýva ľudí, ktorí by mohli pomôcť osobu stotožniť, aby informácie oznámili na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies