VIDEO Najsexi väzeň zažil na letisku v Londýne šok! Deportovali ho späť do Ameriky

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 14:33 • 2 min
VIDEO Najsexi väzeň zažil na letisku v Londýne šok! Deportovali ho späť do Ameriky

LONDÝN - Jeremy Meeks po pristátí na londýnskom letisku Heathrow ostal poriadne zaskočený. Zadržali ho britské úrady a následne deportovali späť do rodnej vlasti. Prečo?

slovakia

left justify in out

Najkrajší väzeň a v súčasnosti aj model Jeremy Meeks mal začiatkom tohto týždňa riešiť pracovné povinnosti týkajúce sa jeho kariéry. Po príchode na letisko ho však úrady zadržali a zakázali mu vstup do krajiny. Následne ho posadili na najbližšie lietadlo, ktoré smerovalo do USA. Na letisku natočil aj krátke video, na ktorom je vidno, že je veľmi naštvaný.

 

Spolu s modelom cestovala aj jeho žena a manžér, ktorí sú momentálne stále v Londýne. Manažér Jim Jordan sa pre anglické médiá vyjadril: „Na letisku sme prešli imigračným, kde zadržali Jeremyho. Nebol zatkuntý, ale vyhnali ho z krajiny.“ 

 

Meek sa preslávil v roku 2014, keď kalifornská polícia zverejnila na facebooku jeho fotku. Modrooký fešák bol za mrežami za nelegálne držanie zbrane a nekalé aktivity v uliciach.

 

                  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies