VIDEO Naháňačka ako z komédie: Polícia sa pokúšala dolapiť vojaka, ktorý unikal na tanku!

NETKY.SK • 8 Jún 2018, 15:00 • 2 min
VIDEO Naháňačka ako z komédie: Polícia sa pokúšala dolapiť vojaka, ktorý unikal na tanku!

Nikto nevie, čo bolo cieľom tohto zúfalého vojaka, no ujsť sa mu rozhodne nepodarilo.

slovakia

left justify in out

Americká Virginia zažila pred pár dňami skutočne kurióznu policajnú naháňačku. Jej hlavným aktérom sa totiž stal malý tank, ktorý ukradol istý veliteľ z národnej gardy zo základne Fort Pickett.

 

Incident sa odohrával na stokilometrovom úseku diaľnice, po ktorej tank došiel až do hlavného mesta Richmond. Tu vydesil nejedného obyvateľa, ktorý sa neveriaco pozeral na hlučný obrnený transportér uháňajúci po ulici. „Bolo to ako vystrihnuté z filmu,“ vyjadril sa náhodný pozorovateľ Brian Wingert. „Počul som veľké vozidlo, znelo to ako tank, ale pohybovalo sa veľmi rýchlo,“ opísal situáciu.

 

Transportér našťastie nebol vybavený zbraňovým systémom, takže nespôsobil všeobecnú paniku. Polícii sa ho konečne podarilo zastaviť po dvoch hodinách. Jeho vodič sa totiž rozhodol dobrovoľne vzdať. Našťastie, nestihol spôsobiť žiadnu nehodu. Prečo ale konal tak, ako konal, zatiaľ známe nie je.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies