VIDEO Muž prišiel o život strašným spôsobom: Vtiahla ho magnetická rezonancia!

NETKY.SK • 30 Január 2018, 14:00 • 2 min
VIDEO Muž prišiel o život strašným spôsobom: Vtiahla ho magnetická rezonancia!

Mladého muža postretla príšerná smrť, keď ho v nemocnici doslova "vcucla" magnetická rezonancia.

slovakia

left justify in out

Magnetická rezonancia alebo MRI patrí k najmodernejším zobrazovacím metódam a dokáže včas odhaliť mnohé závažné ochorenia. V nemocniciach sa na toto vyšetrenie čaká aj mesiace. Pacient počas nej nehybne leží uprostred magnetického poľa, kým jeho telom prebehne krátky impulz a na monitore sa vytvorí presný obraz jeho „vnútra“.

 

Vyšetrenie MRI mal absolvovať aj Harish, príbuzný a dobrý priateľ Rajesha Maru, ktorého mladík prišiel do nemocnice pozrieť. Rajesh mal zároveň kamaráta na vyšetrení sprevádzať, no technik spravil obrovskú chybu, za ktorú mladý Ind zaplatil životom.

 

Harish vypovedal, že technik dal Rajeshovi do rúk kyslíkovú bombu a ubezpečil ho, že do miestnosti s prístrojom môže vstúpiť. Napriek tomu, že muži lekára upozornili, že akékoľvek kovy v blízkosti prístroja byť nemajú, personál sa ohradil, že to robia denne a prístroj je vypnutý. Bol to však omyl!

 

Mladík teda vstúpil do miestnosti a údajne vypnutá MRI sa aktivovala. Rajesova ruka aj s kyslíkovou bombou okamžite uviazla v prístroji, čo spôsobilo únik kyslíka a to ho nekontrolovateľnou silou vtiahlo do tunela prístroja. Hoci lekári ihneď zasiahli a vyťahovali muža von, žiaľ, už mu nevedeli pomôcť. Telo mal opuchnuté a krvácal. Desať minút po prevezení na jednotku intenzívnej starostlivosti skonal.

 

Nemocnica BYL Nair momentálne čelí škandálu a rovnako aj žalobe za nedbanlivosť, ktorú na ňu Harish, ako svedok incidentu, podal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies