VIDEO Moslim napadol Britku pre tesné džínsy: Zhor v pekle cundra, podpálim ti dom!

NETKY.SK • 27 September 2016, 19:15 • 2 min
VIDEO Moslim napadol Britku pre tesné džínsy: Zhor v pekle cundra, podpálim ti dom!

BIRMINGHAM – Britská študentka Noor Alneaimi zrejme dlhšiu dobu nebude mať pokojný spánok. Nedávno sa stala obeťou pouličného moslimského kazateľa, ktorý sa jej vyhrážal podpálením domu.

slovakia

left justify in out

Dôvodom hnevu nezamestnaného Krissoniho Hendersona (31) boli jej tesné džínsy, ktoré mala v tom čase na sebe. Incident sa odohral v centre Birminghamu, informoval britský Mail Online.

 

Prípad sa dostal až na súd, kde Hendersona uznali vinným. Odsúdili ho na 24 mesiacov podmienečne, vrátane prevýchovy a kurzov na ovládanie hnevu. Takisto musí obeti zaplatiť odškodné vo výške 200 libier, ako aj poplatky za súdny proces a to vo výške 400 libier. Okrem toho dostal aj zákaz vychádzania od 7 hodiny rána do 7 večer.

 

Sudcom sa do rúk dostalo video, ktoré zachytáva jeho hysterickú scénu. "Všetci ste teroristi aj anglická kráľovná je teroristka,“ kričal Henderson, zatiaľ čo ho odvádzala polícia.

 

Poškodená Noor Alneaimi incident priblížila: „Pozri sa na svoje tesné džínsy, ty kacírka! Daj si to dole, kričal na mňa. Stále opakoval: Satan! Satan! Zhoríš v pekle!“

 

Henderson, ktorý bol v čase incidentu so svojou tehotnou ženou, sa Alneaimi dokonca vyhrážal, že ju bude prenasledovať domov a podpáli jej dom. Okrem hrozieb kričal aj: „Alláhu Akbar!“

 

 

Po súde sa cítil nevinný a myslel si, že obeť sa ho snažila zviesť, lebo ju priťahovali jeho svaly. "Zaobchádzate s nami vo vašej krajine ako so psami! Nemáte právo ma súdiť!" kričal na súde. V jednom momente sa tiež miestnosti otočil chrbtom a začal sa modliť.

 

"Táto žena bola obeťou náboženskej diskriminácie a nevhodných slov ako kafir, čo je hanlivý termín pre neveriacich,“ povedal prokurátor Simon Brownsea. „Takisto ju chcel podpáliť v dome.“

 

Hendersonova scéna pokračovala aj po súde. „Čo sa stane, keď si oblečiem toto?! Som zrazu samovražedný atentátnik?!“ kričal, keď si na ulici obliekol tradičný moslimský habit. "Nie. Nie sme teroristi, sme milujúci, pokojní ľudia, ktorí dodržujú zákon tejto krajiny," kričal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies