VIDEO MMA zápasník s prezývkou Vojnový stroj dostal doživotie za týranie expriateľky, na súde šokujúco otvoril srdce

NETKY.SK • 6 Jún 2017, 16:36 • 2 min
VIDEO MMA zápasník s prezývkou Vojnový stroj dostal doživotie za týranie expriateľky, na súde šokujúco otvoril srdce

MMA bojovník Jonathan Paul Koppenhaver, ktorý si hovorí „War Machine“ (Vojnový stroj), bol odsúdený na doživotie za únos a sexuálne napadnutie jeho bývalej priateľky.

slovakia

left justify in out

Koppenhaver sa po vynesení trestu prirovnal k Aaronovi Hernandezovi (hviezda NFL), ktorý vo väzení spáchal samovraždu.

 

Vojnový stroj odsúdili 20. marca za 29 z 34 obvinení zo zločinov, ktorých sa dopustil voči svojej bývalej priateľke, pôsobiacej ako modelka aktov. Násilník má šancu dostať sa na slobodu najskôr vo veku 71 rokov. Teraz má 35.

 

V troch prípadoch ho uznali za nevinného, no desiatky ďalších zločinov mu už neprešli. Bol obvinení z pokusu o vraždu a pokusu o vraždu s použitím smrtiacej zbrane.

 

Bývalá priateľka Mack (celým menom Christine Mackinday) na súde potláčala slzy.  Okresnému sudcovi Elissovi Cadishovi povedala, že ak by Koppenhavera pustili z väzby, má vážne obavy o svoj život.

 

 

Koppenhaver vo svojom vyhlásení uviedol, že všetko ľutuje: "Neprešiel deň, počas ktorého by som vážne neľutoval všetky tie veci, ktoré som urobil. Bol som veľmi, veľmi stratený a prázdny človek.“

 

"S mojou hlavou niečo nie je v poriadku. Nenávidím spôsob, akým myslím. Polovicu času ani neviem, prečo niektoré z vecí vlastne robím. Niekedy si uvedomím, čo sa stalo, až keď je potom,“ vysvetlil.

 

Vojnový stroj tvrdí, že trpel úzkosťou, depresiou a nízkou sebadôverou. Bojové umenie označil za svoju "chorú formu terapie".

 

Po odsúdení vyjadril spokojnosť a tvrdí, že v srdci konečne našiel Boha.

 

"Ľutujem, akým som bol mužom a ubližoval ti. Jedného dňa, keď uplynie dostatok času a keď všetky tvoje rany zahoja, dúfam, že mi napíšeš a možno ma aj navštíviš, aby som sa ti mohol plnohodnotne ospravedlniť," napísal expriateľke. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies