VIDEO Mladý veterinár si získal srdcia ľudí: Zvieracím pacientom spieva a hrá na gitare

NETKY.SK • 25 Júl 2017, 13:17 • 2 min
VIDEO Mladý veterinár si získal srdcia ľudí: Zvieracím pacientom spieva a hrá na gitare

Veterinár svojim spevom upokojuje rozrušené zvieratá pred operáciami.

slovakia

left justify in out

Ľudí, ktorí milujú svoju prácu je vo všeobecnosti veľmi málo. Väčšinou ju považujú za nutné zlo a podľa toho k nej aj pristupujú. Do tejto kategórie však vonkoncom nezapadá mladý veterinár Ross Henderson. Do povolania vkladá celé svoje srdce a zvieratká aj ich majitelia ho za to zbožňujú.

 

Ross sa špecializuje na malé zvieratá vo veterinárnej klinike Fox Hollow. Prichádzajú sem majitelia so svojimi miláčikmi, ktorých čakajú operácie či iné nepríjemné zákroky. Často sa však stáva, že vlastníci zvierat s nimi nemôžu ostať počas celého procesu a vtedy sa dostávajú do stresu. Ten zapríčiňuje ich celkovú nepohodu a agresivitu. Ross sa však rozhodol spríjemniť zvieratkám pobyt na klinike svojim krásnym spevom a hrou na gitare. A skutočne to funguje. Aj ten najnervóznejší pes sa pri ňom úplne uvoľní.

 

„Niekedy skrátka pacienti len potrebujú extra prístup, aby sa cítili komfortnejšie a uvoľnenejšie predtým, než pôjdu na operáciu,“ povedala manažérka ambulancie, Darcy Holloway. Zároveň dodáva, že Rossov pokojný prístup a spev sa pravdepodobne podpisujú aj na oveľa rýchlejšej a lepšej rekonvalescencii zvierat po jednotlivých zákrokoch.

 

Ross je jednoducho úžasný lekár, ktorý môže byť príkladom pre všetkých.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies