VIDEO Marco van Basten nabáda Neymara, aby sa vyhol teatrálnym prejavom na ihrisku

NETKY.SK • 12 Júl 2018, 15:21 • 2 min
VIDEO Marco van Basten nabáda Neymara, aby sa vyhol teatrálnym prejavom na ihrisku

MOSKVA - Technický riaditeľ Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Marco van Basten skritizoval brazílskeho útočníka Neymara za jeho teatrálne prejavy v zápasoch na svetovom šampionáte v Rusku. Podľa trojnásobného víťaza Zlatej lopty nie je časté padanie na trávnik a simulovanie dobrým prístupom.

slovakia

left justify in out

Päťdesiattriročný Holanďan si myslí, že Neymar svojim konaním škodí nielen sebe, ale aj celému tímu. "Ak filmujete tak často, určite pochopíte, že vám to nepomôže. Osobne si myslím, že aj on sám dobre rozumie tejto situácii," povedal van Basten v rozhovore po brífingu FIFA, ktorého hlavou témou bola analýza taktickej pripravenosti a technickej vybavenosti hráčov a tímov na prebiehajúcich majstrovstvách sveta.

 

Švajčiarski novinári spočítali, že Neymar strávil v priebehu šampionátu viac ako štrnásť minút ležaním alebo posedávaním na trávniku. Na internete sa dokonca objavilo video, na ktorom tréner mladých futbalistov kričí Brazílčanovo meno a oni na tento pokyn reagujú predstieraním zranenia. "Rozosmieva ľudí a to je pozitívna vec. Vždy je pekné, ak sa do zápasov dostane aj kúsok humoru," zhodnotil Marco van Basten.

 

 

 

Neymar sa stal aj terčom vtipov, ktoré zaplavili youtube. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies