VIDEO Mačka sa viezla na streche auta, ktoré uháňalo 100-kilometrovou rýchlosťou!

NETKY.SK • 24 Máj 2018, 17:47 • 2 min
VIDEO Mačka sa viezla na streche auta, ktoré uháňalo 100-kilometrovou rýchlosťou!

LINCOLN - Neuveriteľné zábery sa minulý týždeň podarilo zachytiť účastníkom cestnej premávky v americkej Nebraske. Keď v rýchlosti takmer 100 km/hodinu míňali jedno z áut, všimli sa jeho streche mačku. Rýchlo začali na vodičku trúbiť aby zastavila. Zviera nakoniec vyviazlo z tejto divokej jazdy bez zranení, píše Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Mačky, ktorá sa zubami nechtami držala na streche auta si ako prvá všimla dcéra Rondy Rankinovej, ktorá neobvyklú situáciu natočila, píše server novinky.cz..

 

„Dcéra nás na mačku upozornila. Najprv sme si mysleli, že je to mýval, ale keď sme prišli bližšie, bolo jasné, že je to mačka,“ povedala Rankinová pre televíziu KETV.

 

Jej manžel začal hneď trúbiť, aby dal vodičke najavo, že niečo nie je v poriadku. Tá vraj po chvíli zastavila a dala zviera do bezpečia.

 

Že mačka vyviazla bez zranení, potvrdila Rankinová v stredu na svojom Facebooku. „Reportéri televíznej stanice (KETV) našli majiteľa. Mačka je v poriadku!!“ napísala.

 

Majiteľka zvieratka sa zverila, že mačka s príznačným menom Rebel sedela na streche auta, keď odchádzala z domu. Kvôli jej malému vzrastu si ju však na veľkom voze nevšimla.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies