Luis Suárez odohral posledný zápas v drese Atlética Madrid

NETKY.SK • 16 Máj 2022, 20:41 • 2 min
Luis Suárez odohral posledný zápas v drese Atlética Madrid

MADRID – S odchodmi známych futbalistov sa v poslednom čase roztrhlo vrece. Fanúšikovia Juventusu sa čoskoro rozlúčia s veteránom Giorgiom Chiellinim, kanonier Robert Lewandowski chce odísť z Bayernu Mníchov, no a nový klub si bude hľadať aj útočník Luis Suárez.

slovakia

left justify in out

Atlético Madrid včera remizovalo so Sevillou 1:1 a išlo o posledný zápas uruguayského snajpera v drese menšieho z madridských klubov. Suárez totiž nepodpísal novú zmluvu a v nedeľu večer tak dostal šancu rozlúčiť sa s fanúšikmi.

 

 

„Chcem sa poďakovať každému jednému fanúšikovi tohto klubu, zamestnancom a všetkým, ktorí pre Atlético každý deň pracujú. Od prvého dňa mi dávali lásku a na to nikdy nezabudnem, som im za to veľmi vďačný. Dostal som sa do ťažkej situácie, chcel som sa vrátiť na trávnik a klub mi otvoril dvere. Ja som zo seba na oplátku vydával 200 percent. Vlani sme vyhrali ligu, ale titul sme bohužiaľ nemohli s fanúšikmi osláviť. Bolo to však neuveriteľné, nikdy na to nezabudnem. Nech pôjdeme hocikde, s rodinou budeme každému navždy vďační,“ rozplýval sa po súboji hráč, ktorý mal na trávniku kontroverznú povesť kvôli incidentom s hryzením súperov.

 

img

 

Suaréz pred minulou sezónou posilnil Atlético ako nepotrebný hráč z Barcelony. Rozhodnutie klubu uvoľniť ho ku konkurencii nahnevalo aj hviezdneho Lionela Messiho, ktorý je jeho dobrým priateľom. Uruguajčan napokon pomohol klubu vystrieľať majstrovský titul a jeho pomsta bývalému zamestnávateľovi mala sladkú príchuť.

 

 

Momentálne sa hovorí o tom, kam zavedú jeho ďalšie kroky. Záujem o služby 35-ročného futbalistu majú turecké kluby Besiktas a Fenerbahce, situáciu však pozorne monitoruje aj Inter Miláno. Dokonca sa objavili správy o jeho návrate do Barcelony, pričom je Suárez údajne ochotný súhlasiť aj s nízkym platom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona