Šou Mama, ožeň ma sa vracia. TV JOJ aktuálne hľadá slobodných účastníkov

NETKY.SK • 19 Máj 2021, 10:43 • 2 min
Šou Mama, ožeň ma sa vracia. TV JOJ aktuálne hľadá slobodných účastníkov

Prvá séria šou Mama, ožeň ma odvysielala televízia Joj ešte na jeseň v roku 2011. Nepotrvá dlho a čoskoro sa vráti na televízne obrazovky.

slovakia

left justify in out

Síce kontroverzná, ale  Slovákmi milovaná a veľmi sledovaná reality šou Mama, ožeň ma sa vráti  na televízne obrazovky. Tentokrát  však nielen v repríze, ako TV JOJ oznámila minulý rok po vypuknutí pandémie, ale konečne sa dočkáme úplne nových dielov. Televízia totiž pripravuje ďalšiu, už v poradí tretiu sériu relácie.

 

 

Televízia tak  oznámila prostredníctvom oficiálnej stránky Mama, ožeň ma na Facebooku. Produkcia šou  v týchto dňoch  hľadá slobodných uchádzačov, ktorí by mali záujem zúčastniť sa a nájsť si tak lásku na celý život.
 

Na svojom webe už zverejnila aj prihlasovací formulár, kam môžu rodičia prihlásiť svoje nezadané deti. Na výber je však aj  možnosť zaregistrovať sám seba. Šou je slovenskou adaptáciou formátu Who Wants to Marry My Son, ktorý sa vysielal aj v iných krajinách Európy.

 

 

Princíp šou vychádza z predpokladu, že každá mama chce pre svojho syna len to najlepšie, a to sa týka aj výberu potenciálnej manželky. Krátke vizitky predstavia nádejných starých mládencov, o každého z nich budú bojovať ženy, ktoré potom strávia niekoľko dní uňho doma, aby jemu a jeho mamičke poskytli príležitosť čo najlepšie ich spoznať a zároveň samotným ženám možnosť ukázať sa v čo najlepšom svetle,“ píše televízia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona