VIDEO Latvala prešiel fotografa, zakázali mu štart na nasledujúcich rely

NETKY.SK • 25 Január 2016, 12:15 • 2 min
VIDEO Latvala prešiel fotografa, zakázali mu štart na nasledujúcich rely

GAP - Účastník seriálu majstrovstiev sveta v rely Jari-Matti Latvala nebude môcť štartovať na nasledujúcich pretekoch na švédskych cestách.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný fínsky jazdec počas uplynulej Rely Monte Carlo zrazil v sobotňajšej 11. rýchlostnej skúške fotografa. Pilot na automobile Volkswagen Polo-R vošiel do jamy a následne sa v nízkej rýchlosti dostal medzi divákov. Fotograf sa pokúšal pozbierať si výbavu zo zeme, keď ho zrazu nabral Latvala na kapotu. Jazdec pokračoval ďalej, podľa svojej výpovede si nič nevšimol.


"Moju viditeľnosť zhoršovala hustá para z motora a bahno, ktoré vystreklo z priekopy," uviedol Latvala. "Z dostupných záberov je ťažko uveriteľné, že vodič a spolujazdec nezaregistrovali, že narazili do diváka. Telo muselo byť vidno celkom jasne na kapote a pravej hornej časti čelného skla," píše sa v stanovisku stewardov. Latvala k dištancu dostal navyše aj pokutu 3800 libier. Fotograf neutrpel žiadne zranenia. Informácie pochádzajú z portálov Motorsport a BBC.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies