VIDEO Krave sa v živom betleheme nepáčilo. Utiekla dvakrát, policajti ju naháňali na diaľnici

NETKY.SK • 20 December 2017, 08:54 • 2 min
VIDEO Krave sa v živom betleheme nepáčilo. Utiekla dvakrát, policajti ju naháňali na diaľnici

Policajti z Philadelphie mali minulý týždeň plné ruky práce s kravou, ktorá utiekla zo živého betlehemu pri jednom z tamojších kostolov.

slovakia

left justify in out

Podľa serveru Mlive zviera ušlo až dvakrát. Raz ho policajti chytali na diaľnici, druhýkrát ho našli na štvrtom poschodí parkoviska.

 

Túlavý párnokopytník menom Stormy sa vydal na dobrodružnú cestu prvýkrát zhruba o druhej ráno, keď ho zazreli na diaľnici, píše server Novinky.cz. Tam si preňho prišli policajti, ktorí ho odviedli späť ku kostolu. A aj keď to nie je ich najbežnejšia práca, v ten deň museli policajti hľadať Stormy znovu, nezbedná krava totiž utiekla ešte raz.

 

"Poznáte to, ráno vstanete a hovoríte si, aká je policajná profesia náročná a potom naháňate kravu. Nakoniec si poviete, že už to máte za sebou a že už to nikdy nebudete musieť robiť," vtipkovali policajti na svojom Twitteri.

 

Podľa periodika Philadelphia Inquirer musel niekto zámerne otvoriť bránu, preto krava utiekla. Ovca a osol však boli disciplinovanejší, v betleheme zostali...

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies