VIDEO Kňaz a brat poslanca Kuffu šokuje: Homosexuáli sú masoví vrahovia!

NETKY.SK • 27 August 2014, 09:25 • 2 min
VIDEO Kňaz a brat poslanca Kuffu šokuje: Homosexuáli sú masoví vrahovia!

BRATISLAVA – Brat poslanca Štefana Kuffu Marián je katolícky kňaz, ktorý má rovnako radikálne názory ako jeho brat, ktorý v parlamente reprezentuje stranu OĽaNO. V rozhovore s Eugenom Kordom pre týždenník .týždeň sa poriadne obul do homosexuálov.

slovakia

left justify in out

Kontroverzné video s názvom Homosexuáli – genocída národa? .týždeň už stiahol, avšak objavilo sa na portály YouTube. „Niekedy by som povedal, že sú ešte horší (gejovia a lesby – pozn.)než tí vrahovia,“ začal Kuffa.

 

Homosexuálov potom rozdelil na primárnych a sekundárnych. Primárni to podľa Kuffových slov chcú zmeniť. „Chcú sa napraviť, chcú to nejako opraviť, nevedia to zrobiť,“ opisuje kňaz Kuffa. Podľa neho je horšia skupina takzvaných sekundárnych. „On nevie, čo od rozkoše, on si vyskúšal všetky ženy, no teraz si chce vyskúšať aj mužov. Ale nie tak, že vy sa mi budete posmievať. Tak ja si kúpim ešte aj prokurátorov, aj sudcov, kúpim si aj psychiatrov a otočia to: Nie ja som chorý, nie ja mám choré zmýšľanie, vy ste chorí. A to je to diabolské. A to nie sú obyčajní vrahovia, to sú masoví vrahovia – to je genocída slovenského národa. Tí čo sú homosexuáli tí vyhynú sami.“

 

Reakcia na výroky Mariána Kuffu na seba nenechali dlho čakať. Šefan Hríb video zmazal, reagovali aj blogeri, poslanci aj LGBT komunita. Dokonca si z neho začali uťahovať aj na internete.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies