VIDEO Jozef Oklamčák a TV Markíza oslavujú 20. výročie

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 15:55 • 2 min
VIDEO Jozef Oklamčák a TV Markíza oslavujú 20. výročie

BRATISLAVA - Prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, ktorý je vo svete známy, najmä ako zakladateľ a dlhoročný organizátor MISS SLOVENSKO a člen mnohých medzinárodných porôt súťaži krásy, v roku 1996 založil aj tradíciu súťaže pre mužov MISTER.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

A práve v sobotu pri príležitosti 20.výročia prvého ročníka, to pripomenula aj TV MARKÍZA, v showbiznisovej relácií SMOTÁNKA. V porote súťaže, ktorú organizovala agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION, okrem iných sedela aj prvá moderátorka SMOTÁNKY Erika Vincoureková. Práve u nej začínala svoju kariéru v roku 1998 aj súčasná tvár najsledovanejšej showbiznisovej relácie ERIKA JUDÍNYOVÁ, ktorá v roku 1990 bola MISS Vysokých škôl, organizátorom ktorej bol práve, Jozef Oklamčák a jeho agentúra ROCKLET.

 

Súťaž MISTER Slovenskej republiky 1996, spolu so speváčkou Oľgou ZÁBLACKOU, moderovala najobľúbenejšia Oklamčáková "misska" Marcela Jančová, ktorá po získaní titulu MISS SR 1996, dostala lukratívne miesto moderátorky v STV a TV MARKÍZA. No, jej úspešnú kariéru prerušila koncom roka 2001 autohavária, keď sa zabila na talianskom ostrove Sardínia, kde bola pracovne.

 

Víťazom súťaze MISTER SR 1996, sa stal 22-ročný a 186 centimetrov vysoký RICHARD ONDRIAŠ, ktorý SLOVENSKÚ REPUBLIKU a agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION, reprezentoval aj na svetovej súťaži Mr. WORLD 1996 v Istanbule. A aj vďaka tomuto úspechu odštartoval spevácku kariéru v zahraničí.

 

Projekt krasológa Jozefa Oklamčáka, o najšarmantnejšieho muža Slovenska "MISTER", tak v tomto roku oslavuje 20. výročie vzniku a TV MARKÍZA oslavuje 20 rokov od svojho prvého štartu, ktorý sa uskutočnil 31.augusta 1996.

 

Pozrite si video TV MARKÍZA v relácii SMOTÁNKA a pripomeňte si rok 1996:

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies