Po Hane Zagorovej skončili v nemocnici aj Felix Slováček a Jiří Suchý

NETKY.SK • 11 Október 2021, 11:20 • 2 min
Po Hane Zagorovej skončili v nemocnici aj Felix Slováček a Jiří Suchý

BRATISLAVA - České celebrity majú v ostatnom období problémy so zdravím. Inak tomu nebolo ani počas uplynulého víkendu.

slovakia

left justify in out

Čo sa to deje v českom šoubiznise? Spoza našich západných hraníc prichádzajú v uplynulom období stále častejšie správy o zdravotných problémoch známych osobností. 

 

img

 

Jednou z nich je speváčka Hana Zagorová, ktorú nedávno našli v bezvedomí a následne hospitalizovali na transfúznom oddelní. Jej manžel Štefan Margita aktuálne informoval, že má novú krv a cíti sa lepšie. Všade chodí sama, sama sa kúpe a má chuť do jedla. Interpretka prekonala ochorenie COVID-19, ktoré ovplyvnilo jej krvné doštičky. "Tie sa teraz musia dať dokopy a potom Hanka musí ísť na pódium, to je pre ňu tá najúčinnejšia transúfzia," vyjadril sa pre Blesk. 

 

img

 

Počas víkenu skončil v nemocnici aj muzikant Felix Slováček, ktorému prišlo nevoľno po ceste na chatu jeho bývalej milenky Lucie Gelemovej. "V piatok som išiel s Luciou do južných Čiech. Po ceste som cítil nevoľnosť, krútila sa mi hlava a bolo mi zle od žalúdka. Skončil som v najbližšej nemocnici v Písku, kde ma vyšetrujú. V pondelok mám absolvovať magnetickú rezonanciu a snáď sa dozviem, čo so mnou bolo," prezradil pre Blesk. 

 

img

 

Portál ako prvý informoval o zdravotných problémoch hudobníkovu manželku, herečku Dádu Patrasovú, ktorá ho chcela prísť navštíviť a kúpiť mu obľúbené jabĺčka. Napokon sa však rozhodla inak. "Zomieram od strachu o chlapa, ktorý vyrazil na výlet s exmilenkou? To som naozaj hlúpa," vyhlásila. 

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Jasmina Alagič k obvineniu Plačkovej: „Želám každému to, čo si zaslúži.“

 

Prezradila, že s manželom boli v piatok voliť, odviezol ju domov a povedal, že ide na ich chalupu. Z auta jej ešte telefonoval a adresoval jej komplimenty. V skutočnosti však išiel vyzdvihnúť Gelemovú. "Naozaj neviem, čo si mám o mojom mužovi už myslieť," dodala herečka. 

 

img

 

V nedeľu popoludní privizeli do Ústrednej vojenskej nemocnice (ÚVN) v Prahe legendárneho českého divadelníka Jiřího Suchého. Odviezli ho priamo z divadla Semafor, ktoré pomáhal zakladať. Pri prevoze bol pri vedomí. Neskôr ho z nemocnice prepustili a je doma.

 

K téme: AKTUALIZÁCIA: Prezidenta Zemana previezli do nemocnice! Babiš nedostal poverenie zostaviť novú vládu

 

V ten istý deň priviezli do rovnakej nemocnice aj českého prezidenta Miloša Zemana, ktorého trápia bližšie nešpecifikované zdravotné problémy. Politik v piatok na zámku v Lánoch odvolil, v nedeľu sa stretol s premiérom Andrejom Babišom a následne ho museli hospitalizovať. 

 

img

 

Aj český spevák Bohuš Matuš si vytrpel nepríjemné chvíle. Stalo sa tak počas premiéry filmu Karel o Karlovi Gottovi. Pre eXtra.cz priznal, že si pred premietaním musel dať dva lexauriny a vypil pol fľaše vodky, aby akciu zvládol. Napokon sa podľa svojich slov počas premietania zrútil. Neišiel ani na after párty. "Naozaj som sa necítil na nejaké neviazené veselenie. Karla Gotta som nesmierne miloval a jeho smrť ma strašne rozsekala," dodal. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona