VIDEO + FOTO Umelkyňa si na tvári vytvára prepracované optické ilúzie

NETKY.SK • 10 Apríl 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO + FOTO Umelkyňa si na tvári vytvára prepracované optické ilúzie

VANCOUVER - Záľubu v mejkape pretavila Kanaďanka Mimi Choi v niečo omnoho väčšie. Na tvári si totiž pomocou líčidiel vytvára prepracované optické ilúzie a obrazce, vďaka ktorým jej tvár vyzerá trebárs ako kaleidoskop. Svoje výtvory prezentuje na sociálnych sieťach.

slovakia

left justify in out

Inšpiráciu čerpá 31-ročná žena z Vancouveru vo svojom okolí. Na tvár si maľuje najrôznejšie surrealistické výjavy, vďaka ktorým vyzerá, že má rozpoltenú tvár či niekoľko očí.

 

 

„Inšpirujú ma fotografie, maľby, emócie. Snažím sa nevšímať si prácu ďalších tvorcov a prísť s niečím vlastným. Mojím cieľom je vždy pokoriť svoj predchádzajúci nápad,“ tvrdí.

 

 

 

 

Žena, ktorá pracovala ako učiteľka, sa svojmu koníčku venuje tri roky a jedno líčenie jej trvá zhruba tri až päť hodín podľa náročnosti, píše server Novinky.cz.

 

„Som svojím najväčším kritikom a je ťažké, aby ma niečo oslnilo. Udržuje ma to však motivovanú a chcem sa neustále zlepšovať,“ uzavrela.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies