VIDEO Florenzi výnimočným gólom šokoval Barcelonu: Nestáva sa to často

NETKY.SK • 17 September 2015, 09:40 • 2 min
VIDEO Florenzi výnimočným gólom šokoval Barcelonu: Nestáva sa to často

RÍM - Futbalisti FC Barcelona odštartovali cestu za obhajobou titulu v Lige majstrov remízou na pôde AS Rím 1:1. Cenný bod pre domácich zariadil Alessandro Florenzi výnimočným gólom takmer z 50 metrov a hoci mali Katalánci v druhom polčase na Olympijskom štadióne viac z hry, patové skóre na svoju stranu nenaklonili.

slovakia

left justify in out

"Vyliezli sme na Everest," tešil sa po dueli hrdina rímskeho celku, ktorý po polhodine hry za stavu 0:1 exportným zásahom od pravej postrannej čiary takmer z polovice ihriska šokoval Barcelonu a najmä jej brankára Marca-Andreho ter Stegena. Ten doplatil na to, že bol v tom momente až príliš ďaleko od svojej tradičnej pozície. "Takéto veci sa nestávajú každý deň. Keď vidím záznam môjho gólu, cítim emócie a stále tomu neviem uveriť," dodal Florenzi.

 

Barcelonu v šlágri E-skupiny desať minút predtým poslal do vedenia hlavičkou Luis Suarez, ktorý po zápase netajil sklamanie z nerozhodného výsledku: "Dnes sme mali jednoznačne vyhrať. Ak mám byť úprimný, Rimania dali gól z ničoho a potom už iba úporne bránili a šetrili čas." S uruguajským kanonierom súhlasil aj kouč Barcelony. "Mali sme zápas úplne pod kontrolou. Hrali sme dobre a zaslúžili sme si lepší výsledok," tvrdí Luis Enrique, ktorý v minulosti jednu sezónu viedol aj rímske AS.

 

Taliansky tím sa viditeľne poučil z vlaňajšieho debaklu 1:7 doma s Bayernom Mníchov a tentoraz pôsobil vzadu oveľa zodpovednejšie. "Bol som veľmi spokojný s našou organizáciou v defenzíve. Takticky sme to zahrali takmer dokonale," zdôraznil tréner AS Rudi Garcia. Jeho zverenci nedovolili skórovať Lionelovi Messimu pri jeho jubilejnom 100. štarte v Lige majstrov. Argentínčan mal dvanásť minút pred koncom dobrú príležitosť rozhodnúť zápas, jeho strela ale skončila na brvne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies