VIDEO Finalista súťaže X-Factor Ricco nahral vyznanie pre Claudiu

NETKY.SK • 19 Január 2015, 15:00 • 2 min
VIDEO Finalista súťaže X-Factor Ricco nahral vyznanie pre Claudiu

BRATISLAVA - Ricco a Claudia sú striebornými finalistami Česko - Slovenskej speváckej súťaže X-Factor. Ako Claudia uviedla v rozhovore pre televíziu, ona je tá, ktorá na neho dáva pozor, aby sa mu len nič nestalo, trávia spolu všetok voľný čas, pomohla mu nahrať jeho debutový album druhý dych a už stihli vydať aj spoločný debutový album ver mi a vydať šesť úspešných videoklipov.

slovakia

left justify in out

„Budem úprimný, lebo to je pravda a pravda sa nedá zmeniť, Claudia prišla za mnou tri roky po nehode, s tým, že mi pomôže nahrať debutový album, čo bol môj sen, dlho som nespieval a bolo to cítiť, musel som sa znova učiť narábať s hlasom. Kým sme nahrali môj debutový album sme urobili taký pokrok, že prvé piesne som musel prespievať, vďaka Claudii som chytil druhý dych, preto sa aj album volá druhý dych. Odvtedy to s Claudiou ťaháme spolu, sme nerozlučná dvojka, iba za posledný rok sme toho stihli prežiť a urobiť viac, ako za celý môj život, je mi spolu s rodičmi najväčšou oporou, inšpiráciou aj motiváciou zároveň. Niekedy slovo ďakujem nestačí a keďže mi najviac emócií dávame do hudby a zároveň najviac emócií cítime z hudby, rozhodol som sa to ,čo cítim naspievať, už to proste nedokážem v sebe udržať. Myšlienka bola na svete, behom jedného dňa mi naši producenti Creame a ElMurdo urobili hudbu, akú som chcel, ďalší deň sme s našim textárom a manažérom Miroslavom Čimom u mňa doma napísali text, nahrali sme to v štúdiu La Familia De Sangre v Pezinku, Dušan Krajčovič, ktorí nám točí klipy má materiálu dosť, nato aby naplnil moje predstavy, takže celé to vzniklo za týžden, je to to najmenej a zároveň najviac,“  prezradil Ricco.

 

Dúfame, že Claudii sa bude Riccove poďakovanie páčiť, ved ktorej žene by sa to nepáčilo? Pieseň má výstižný názov Ja a Ty.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies