VIDEO F1: Renault predstavil definitívne lakovanie

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 11:40 • 2 min
VIDEO F1: Renault predstavil definitívne lakovanie

MELBOURNE - Tím formuly 1 Renault predstavil v Melbourne štyri dni pred začiatkom sezóny 2016 nové lakovanie monopostu RS16.

slovakia

left justify in out

Dominuje žltá farba so zlatými úsekmi v zadnej časti. "Farba je matná, čo má spojenie s cestnými automobilmi. Môžete vidieť aj čiernu farbu, ktorú sme sa rozhodli ponechať, pretože sme pochopili, že počas zimných testov bolo okolo nej veľa entuziazmu. V zadnej časti sa nachádza aj zlaté lakovanie, na pretekárskom aute bude ešte viac viditeľné - to je ukážka toho, kam to chceme dotiahnuť," povedal šéf Renaultu Cyril Abiteboul.


Renault sa vracia do F1 s vlastným tímom po šesťročnej pauze, naposledy sa predstavil v sezóne 2009. Odvtedy pôsobil v prostredí efjednotky len ako dodávateľ motorov. V septembri sa podarilo francúzskej značke odkúpiť tím Lotus a opäť postaví na štart svoje monoposty. Pilotmi Renaultu budú Dán Kevin Magnussen a britský nováčik Jolyon Palmer. Cieľom tímu v tomto roku je šieste miesto v Pohári konštruktérov. Informoval portál motorsport.com.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies